Ontdek een schone was en meer

Persil Gel Clean & Hygiene dringt door tot diep in de vezels om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, dankzij de unieke Deep Clean-technologie. Het zorgt voor een hygiënische reiniging van uw wasgoed en bestrijdt nare geurtjes dankzij de unieke geurneutraliserende technologie. Probeer Persil voor een hygiënische properheid!

Loading...

Krachtige vlekverwijdering

Dankzij de unieke enzymenmix dringt Persil door tot diep in de vezels om zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen voor een hygiënische reiniging.

Loading...

Intense helderheid

Persil zorgt voor een intense helderheid na het wassen en beschermt uw kleding tegen vergrauwing, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Loading...

Frisheid

Slechte geuren worden doeltreffend geneutraliseerd, zodat u kunt genieten van een schone en frisse was met onze verbeterde geursamenstelling.

Loading...

Uitstekende vezelbescherming

Persil zorgt voor een krachtige verwijdering van de meest hardnekkige vlekken met zijn grondige Deep Clean Plus-formule, maar blijft zacht voor de textielvezels.

Loading...

Geurneutralisatie

Dankzij de geavanceerde geurneutraliserende technologie voorkomt Persil onaangename geurtjes door slechte geuren te neutraliseren voor een hygiënisch schone was.

Meer informatie over Persil

Wastips

Buiten het bereik van kinderen houden

Wassymbolen

Duurzaamheid