Skip to Content

Duurzaamheid: Ontdek wat wij doen

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat elk Persil-product een bijdrage levert aan een duurzame ontwikkeling.

De duurzame producten van Persil leveren een eersteklas wasprestatie en beschermen tegelijkertijd het milieu.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid dat elk Persil-product een bijdrage levert aan een duurzame ontwikkeling. Daarom concentreren wij ons op innovatieve en intelligente oplossingen die een doorslaggevende toegevoegde waarde leveren: ze combineren een eersteklas prestatie met een verantwoordelijkheid voor de mensheid en het milieu, en maken het tegelijkertijd mogelijk voor onze klanten om op efficiënte wijze gebruik te maken van waardevolle hulpbronnen zoals energie en water.
Daarom gebruiken wij een mengeling van verschillende capillair-actieve stoffen voor een optimale wasprestatie. Voor meer dan de helft van deze capillair-actieve stoffen is het lipofiele gedeelte gebaseerd op duurzame grondstoffen. Dit is het resultaat van de vele jaren ervaring van Henkel met ingrediënten op basis van duurzame vetten en olie, zoals palmpitolie die alleen nuttig is voor industrieel gebruik. Maar Persil-producten kunnen nog meer: dankzij verbeterde formules garanderen ze, zelfs op lage temperaturen, een stralende zuiverheid – die het milieu beschermt en het energieverbruik verlaagt.
Meer informatie over waar de Persil-producten uit bestaan, kun je vinden op deze pagina wanneer je de productnaam "Persil" invoert.

Hoe vaak wast u per week?

De Persil waskosten calculator laat u in een oogopslag zien hoeveel wassen ieder jaar kan kosten. Ontdek het nu!

 • Besparingscalculator

  Besparingscalculator

 • De toekomst is vloeibaar

  De toekomst is vloeibaar

 • Onze nieuwe doelstelling voor palmolie

  Onze nieuwe doelstelling voor palmolie

 • Red de planeet

  Red de planeet

Meer informatie over Persil

 • Overzicht van de wassymbolen

  Wassymbolen

 • Wastips

  Wastips