Skip to Content

Wat doen wij

In België lijden duizenden kinderen onder hygiëne armoede.

#VoorEenStralendereToekomst

#vooreenstralenderetoekomst: Wij komen op voor een stralendere toekomst

Elke dag in het leven van een kind zou moeten starten met propere kleren. Jammer genoeg, kunnen duizenden gezinnen de basisbehoeften niet veroorloven: Ze hebben geen toegang tot propere was op dagelijkse basis. Deze toestand van Hygiëne Armoede heeft een uiterst negatieve impact op de ontwikkeling van een kind. Niet enkel op hun gezondheid maar ook op hun zelfvertrouwen, hun welzijn, relaties en hun toekomst. Dat is waarom wij een stralendere toekomst voor kinderen tot stand willen brengen. We willen kunnen verzekeren dat meer en meer kinderen in België toegang hebben tot propere kleren en dat vuile kleren hen niet tegenhouden om te doen wat ze willen. We willen de volgende generatie helpen om gezond en waardig op te groeien.

Persil x Stichting Pelicano

Met de Stichting Pelicano hebben we een vertrouwde partner om in België de bewustwording te vergroten en kinderen in nood te helpen om hygiëne armoede te overwinnen en hen toegang te geven tot zinvolle vrijetijdsbesteding. Dankzij elke aankoop, kunnen elk jaar meer dan 4,5 miljoen T-shirts worden gewassen door mensen in nood. Samen voor een mooie toekomst!

You need to accept cookies to play this video

Meer op #vooreenstralenderetoekomst

  • Hygiëne Armoede

    Proper houden is geen luxe, maar een fundamenteel mensenrecht. Hygiëne Armoede is een probleem waar we samen tegen kunnen strijden.

  • Hoe kan u deelnemen

    Met elke was, kan u ons helpen in ons doel om een nieuwe wereld vol kansen voor kinderen te openen.

  • Onze partners

    Hier kan u meer te weten komen over de partners die ons helpen met onze missie voor een stralendere toekomst.