Skip to Content

Schoon linnengoed + een frisse, schone machine

Persil 4in1 Wasmiddel Discs

Persil 4in1 Discs

Perfecte was en een frisse, schone machine

Persil weet dat u de beste resultaten wilt als het gaat om schone was voor u en uw dierbaren.
Maar wist u dat u ook zorg moet maken voor de hygiënische eigenschappen van uw machine?
Heeft u ooit het gevoel gehad dat uw wasgoed en uw wasmachine slecht roken, terwijl u verwachtte dat het schoon en fris zou zijn? Bij elke wasbeurt kunnen zich namelijk resten in de wasmachine ophopen, die na verloop van tijd slechte geuren veroorzaken.

De nieuwe Persil Deep Clean Discs zijn de oplossing!

De nieuwe unieke Persil Deep Clean formule

De unieke formule van Persil Deep Clean 4in1 Discs dringt diep door in de vezels zonder ze te beschadigen, waardoor de hardste vlekken worden afgebroken en verdwijnen. Het werkt nu nog dieper in de wasmachine en voorkomt onaangename geurtjes in uw machine. Want alleen als uw wasmachine schoon en fris is, kunt u er zeker van zijn dat u de schoonmaak krijgt die u wilt.

Voor een schonere wereld

Persil wil u altijd zekerheid en vertrouwen geven om op de beste manier voor uw gezin te zorgen. Vandaag en morgen. Daarom is het niet alleen goed voor de was, maar gaat het ook respectvol om met de planeet. Persil 4in1 Discs wordt geleverd in een recyclebare doos, gemaakt van 50% gerecycled plastic, die u opnieuw kunt vullen en hergebruiken als hij leeg is. De 100% in water oplosbare schijven bevatten een formule van 92% biologisch afbreekbare ingrediënten**. De krachtige formule is zeer effectief, zelfs bij lage temperaturen, voor wasbeurten met koud water vanaf 20°C, maar ook voor volle ladingen om energie en geld te besparen.

De beste kwaliteit en respect voor het milieu zijn belangrijk voor ons. Daarom garanderen we producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Voor meer informatie, zie hieronder.

**Gerelateerd aan biologische ingrediënten, volgens OESO 301/302

Onze ingrediënten
Onze verpakking
Ons productieproces
Uw bijdrage

Onze producten

  • Onze certificaten

    Onze certificaten

  • Hygiënisch schone was

    Hygiënisch schoon

  • De verantwoordelijkheid van Henkel

    De verantwoordelijkheid van Henkel